Ga terug naar overzicht

Speech to text

Text to speech

Wil je dat je podcast niet alleen gehoord, maar ook gevonden wordt? Hoe ga je opvallen tussen de 10.000-en podcast alleen al in Nederland? Podbooster's innovatieve Speech to Text-feature is hier om dat een boost te geven. Met deze optie zetten we de inhoud van je podcast on-the-fly om in een geschreven samenvatting, ongeveer 10% van de gesproken tekst. Deze kun je vervolgens direct bewerken en opmaken in onze geïntegreerde teksteditor.

De automatisch gegenereerde teksten zijn perfect inzetbaar op je eigen website, in je sociale media en op je podcastkanalen. Hierdoor kan je podcast niet alleen via audio-aanbieders, maar ook via reguliere zoekmachines ontdekt worden. Zoeken op audio is immers nog steeds een uitdaging voor zoekmachines, maar met goed geschreven en geoptimaliseerde teksten wordt jouw podcast veel toegankelijker.

Bovendien genereert Podbooster automatisch een set relevante trefwoorden en een beknopte omschrijving van ongeveer 100 woorden voor je SEO-activiteiten. Deze tools zijn essentieel voor het verbeteren van je zichtbaarheid online en het aantrekken van meer luisteraars via organisch zoekverkeer.

Hoewel de teksten automatisch worden gegenereerd, biedt ons platform alle tools die je nodig hebt om ze na te lezen en te perfectioneren. De editor in onze beheeromgeving maakt het gemakkelijk om eventuele foutjes te corrigeren en de opmaak aan te passen aan je persoonlijke stijl en de behoeften van je doelgroep.

Investeer in Podbooster's Speech to Text-feature en til je podcastmarketing naar een hoger niveau. Maak je content niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar en vindbaar. Gebruik onze automatisch gegenereerde teksten om je publiek uit te breiden en je aanwezigheid in de digitale wereld te versterken.

Dit is de toekomst van podcasting—bereikbaar, vindbaar, en bovenal succesvol.

Maak een account aan en ontdek Podbooster!

Vragen? Mail ons, we helpen je graag verder!

Verstuur