Ga terug naar overzicht

Onbeperkt gebruik van podcastplayer op eigen website

Onbeperkt gebruik van podcastplayer op eigen website

Ontdek de kracht van onafhankelijkheid met de stijlvolle en gebruiksvriendelijke podcastplayer van Podbooster, exclusief ontworpen voor jouw eigen podcast-website. Bij Podbooster geloven we in het geven van controle en creatieve vrijheid aan onze gebruikers. Daarom hebben we een podcastplayer ontwikkeld die niet alleen eenvoudig te gebruiken is, maar ook onbeperkt inzetbaar op jouw persoonlijke podcast-website, die automatisch wordt aangemaakt vanuit ons platform.

Deze op maat gemaakte podcast-website biedt een mooie basis voor je podcasts waar jouw luisteraars ook online zijn: op laptop, tablet of smartphone. De kracht van onze podcastplayer ligt in zijn functionaliteit en onafhankelijkheid. Met deze player ben je niet langer afhankelijk van externe mediakanalen om je publiek te bereiken. Je luisteraars kunnen direct vanaf je eigen website genieten van je podcasts, wat zorgt voor een directere en persoonlijkere verbinding met je publiek.

Bijna 50% van alle luisteraars ontdekt nieuwe podcasts via-via. Met de inzet van je eigen mediaplayer kun je dus snel publiek opbouwen via je eigen netwerken.

Een bijzonder leuke extra feature van onze podcastplayer is de mogelijkheid om tijdens het afspelen van je podcasts foto’s of video beelden te tonen. Dit voegt een visuele dimensie toe aan je audiocontent, waardoor je luisteraars een rijkere en meer meeslepende ervaring krijgen. Je kunt deze beelden eenvoudig toevoegen en beheren via onze beheeromgeving. Met deze feature kun je afleveringen extra op te laten vallen.Daarvoor moet je dan wel de Podbooster Pro of het Enterprise Pakket afnemen.

Kies voor Podbooster en ervaar de vrijheid van een eigen podcastplatform met een krachtige, gepersonaliseerde podcastplayer. Begin vandaag nog met het transformeren van je podcastervaring en trek luisteraars aan met een professionele, boeiende en visueel aantrekkelijke aanpak.

Jouw podcast, jouw regels, jouw succes—allemaal mogelijk gemaakt door Podbooster.

Maak een account aan en ontdek Podbooster!

Vragen? Mail ons, we helpen je graag verder!

Verstuur