Ga terug naar overzicht

Onbeperkt aantal podcast-series aanmaken

Betaling

Met Podbooster wordt podcast hosting niet alleen eenvoudig, maar ook ongelofelijk efficiënt en flexibel. Binnen onze beheeromgeving kun je zelf heel eenvoudig meerdere podcast-series aanmaken, wat wij een 'channel' noemen. Dit stelt je in staat om je content te organiseren in verschillende thema's of series, elk met zijn eigen identiteit en doelgroep.

Het echte gemak van Podbooster wordt duidelijk zodra je een channel hebt gecreëerd. Met slechts een paar klikken kun je een link van je channel delen of direct uploaden naar de bekende mediakanalen zoals Spotify, Apple Podcasts, en Google Podcasts. Dit zorgt voor een naadloze distributie van je content en helpt je om een breder publiek te bereiken. Bovendien blijf je met deze georganiseerde aanpak altijd het overzicht houden over je verschillende series en afleveringen.

Podbooster gaat echter verder dan alleen het aanmaken en delen van channels. Ons platform biedt een reeks geïntegreerde tools die je helpen om je podcasts te optimaliseren en te promoten. Denk hierbij aan input voor SEO-optimalisatie, waarmee je ervoor zorgt dat je podcasts beter gevonden worden door zoekmachines en potentiële luisteraars. Daarnaast kun je met onze statistieken precies zien wat werkt en wat niet, zodat je je strategie kunt aanpassen voor maximaal succes.

Met Podbooster word je een serial podcaster!

Maak een account aan en ontdek Podbooster!

Vragen? Mail ons, we helpen je graag verder!

Verstuur