Ga terug naar overzicht

Wereldwijde distributie

Wereldwijde distributie

Met Podbooster staat de wereld van podcasting voor je open dankzij onze onbeperkte distributiemogelijkheden. Ons platform biedt je de vrijheid om je podcast eenvoudig te plaatsen op alle top-kanalen, zoals Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Soundcloud, en meer. Met Podbooster komt jouw podcast letterlijk binnen handbereik van miljoenen luisteraars wereldwijd.

Met Podbooster ben je dus niet beperkt tot slechts één kanaal; je hebt de mogelijkheid om je podcast over een breed scala aan platforms te verspreiden. Dit niet alleen vergroot je zichtbaarheid en bereik, maar het verhoogt ook je kansen om een trouwe luisteraarsbasis op te bouwen. Of je luisteraars nu via Spotify, Apple Podcasts, of een ander populair platform komen, ze kunnen toegang hebben tot jouw podcasts, op elk moment en overal.

We begrijpen dat het navigeren door de verschillende mediakanalen en het opzetten van accounts daarvoor een uitdaging kan zijn. Daarom heeft Podbooster eenvoudige instructies beschikbaar om iedereen in staat te stellen dit zelfstandig te doen. Onze stapsgewijze handleidingen zijn ontworpen om het proces van het aanmaken van accounts en het koppelen van je podcast via een RSS-feed zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken.

Bovendien, als je hulp nodig hebt bij het instellen van je accounts op deze platforms, staat ons supportteam klaar om te helpen. Wij kunnen, indien gewenst, de kanalen eenmalig voor jou aanmaken, zodat je zonder zorgen snel van start kunt gaan. Daarvoor rekenen wij dan wel een kleine vergoeding. Onze ondersteuning is erop gericht om je een soepele en stressvrije ervaring te bieden, zodat je je kunt concentreren op het creëren van boeiende en inspirerende content.

Eigen mediaplayer

Naast de uitgebreide distributiemogelijkheden via verschillende mediakanalen, biedt Podbooster ook een eigen mediaplayer. Deze ingebouwde player is een krachtige tool die je in staat stelt om je podcasts direct vanaf je eigen website of blog te hosten en te delen. Met slechts een paar klikken integreer je de Podbooster mediaplayer, waardoor je luisteraars jouw afleveringen direct kunnen beluisteren, zonder tussenkomst van externe platforms.

Door gebruik te maken van de eigen mediaplayer van Podbooster, ben je verzekerd van een stabiele en betrouwbare luisterervaring voor je publiek, waarbij je volledige controle behoudt over hoe en waar je content wordt gepresenteerd. Dit is een ideale oplossing voor podcasters die hun onafhankelijkheid willen behouden, terwijl ze tegelijkertijd hun luisteraars een professionele en naadloze luisterervaring bieden.

Kies voor Podbooster en ervaar de echte vrijheid van onbeperkte distributie. Lanceer je podcast de wereld in en laat je stem horen door miljoenen luisteraars over de hele globe. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke instructies, persoonlijke ondersteuning en de uitgebreide distributiemogelijkheden die Podbooster te bieden heeft.

Jouw podcast, op jouw voorwaarden, overal beschikbaar. Dat is de kracht van Podbooster.

Spotify, Apple en YouTube maken deel uit van het basispakket. Bij Pro en Enterprise pakket zijn alle channels beschikbaar.

Maak een account aan en ontdek Podbooster!

Vragen? Mail ons, we helpen je graag verder!

Verstuur