Ga terug naar overzicht

Podcast tickets aanmaken

Podcast tickets

Wil je van je passie een winstgevende onderneming maken? Met Podbooster zet je jouw podcast moeiteloos in als een bron van inkomsten. Wij bieden je de unieke mogelijkheid om zelf tickets te verkopen voor je podcasts, direct via ons platform. Dit betekent dat je zelf de prijs kunt bepalen en de volledige controle houdt over de verkoop. De inkomsten? Die komen rechtstreeks op jouw bankrekening, via een door jou aan te maken Mollie-account.

Deze exclusieve feature is beschikbaar als onderdeel van Podbooster Premium, voor slechts €0,99 per aflevering. Dit eenmalige bedrag ontgrendelt de ticketverkoopmogelijkheid via de eigen mediaplayer. Alleen via deze player kun je via Podbooster exclusieve content aanbieden aan betalende luisteraars. Je fans kopen een ticket, krijgen toegang tot de aflevering, en jij geniet van de opbrengsten.

Met Podbooster wordt het verkopen van tickets niet alleen een lucratieve maar ook een eenvoudige zaak. Onze platformintegratie met Mollie zorgt voor een veilige en betrouwbare afhandeling van betalingen, waardoor je zeker kunt zijn van een soepel proces voor zowel jou als je luisteraars. Bovendien behoud je de vrijheid om je tickets te promoten via je eigen kanalen, van je website tot sociale media, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je bestaande netwerk.

De ticketverkoopfunctie van Podbooster is meer dan een manier om geld te verdienen; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren. Bied exclusieve content aan, zoals speciale afleveringen, bonusmateriaal of zelfs live podcast events, en bouw een gemeenschap van toegewijde fans die bereid zijn te betalen voor de unieke waarde die jij biedt.

Maak van je podcast een dynamisch en winstgevend platform met Podbooster. Bestel vandaag nog het Premium Pakket voor je podcast, activeer de ticketverkoop, en begin met het verdienen van inkomsten terwijl je doet waar je van houdt.

Jouw podcast, jouw regels, jouw winst – mogelijk gemaakt door Podbooster.

Maak een account aan en ontdek Podbooster!

Vragen? Mail ons, we helpen je graag verder!

Verstuur