Ga terug naar overzicht

Podcast besloten groep aanmaken

Podcast besloten groep aanmaken

Wil je jouw podcast exclusief maken voor een specifieke groep luisteraars? Of het nu gaat om een interne nieuwsbrief, exclusieve instructies, of een privé-seminar, Podbooster biedt je de perfecte oplossing met de mogelijkheid om een besloten groep aan te maken. Dit unieke aanbod stelt je in staat om jouw podcasts af te schermen met een toegangscode, waardoor alleen degenen met de juiste code toegang hebben tot de content.

Deze optie is beschikbaar als onderdeel van Podbooster Premium, voor slechts €0,99 per aflevering.

Door een besloten groep aan te maken, creëer je een veilige en exclusieve omgeving voor je luisteraars, waarin je content kunt delen die speciaal is afgestemd op hun behoeften of interesses. Dit is bijzonder waardevol voor bedrijven die interne communicatie willen verbeteren, voor opleidingsinstituten die cursusmateriaal willen aanbieden, of voor communities die diepgaandere gesprekken willen voeren zonder externe afleiding.

Het aanmaken van een besloten groep met Podbooster is eenvoudig. Je bepaalt welke podcast je exclusief wilt maken, stelt een toegangscode in, en deelt deze samen met een link naar de podcastplayer met de beoogde luisteraars. Zo kun je er zeker van zijn dat alleen de juiste personen toegang hebben tot de content. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar versterkt ook het gevoel van een community en exclusiviteit onder je luisteraars.

De besloten groepen zijn ook ideaal voor het delen van gevoelige of gespecialiseerde informatie die niet geschikt is voor een breder publiek. Of het nu gaat om bedrijfsstrategieën, medische educatie, juridische discussies of persoonlijke ontwikkeling, je kunt vertrouwen op de veiligheid en exclusiviteit die Podbooster biedt.

Met Podbooster kun je niet alleen je luisterpubliek verfijnen, maar ook de manier waarop je communiceert transformeren. Stap vandaag nog over op het Premium Pakket, maak je eigen besloten groep aan, en begin met het aanbieden van gepersonaliseerde, veilige en exclusieve content die de betrokkenheid en loyaliteit van je luisteraars zal vergroten.

Jouw podcast, jouw gemeenschap, jouw privacy — allemaal veilig en simpel geregeld via Podbooster.

Maak een account aan en ontdek Podbooster!

Vragen? Mail ons, we helpen je graag verder!

Verstuur